I le avea ai ma taʻitaʻi o le maketi taʻavale taugata, o le BMW Group o loʻo agai atu i le suiga o sini ma le "totogi atoatoa".

I le aso 16 o Mati, na faʻasalalau ai e le BMW Group i lana fonotaga faʻaletausaga 2022 o lona faʻagasologa o le eletise ua toe faʻavavevave: O le tausaga nei, o le BMW Group o le a gaosia ai le 15 faʻataʻitaʻiga eletise mama i le tele o gaosiga ma le gaosiga o faʻataʻitaʻiga.I le faaopoopo atu i le BMW iX fou, BMW I4 fou, BMW iX3 ma isi faʻataʻitaʻiga ua uma ona i luga o le maketi, BMW 3 series, BMW5 series, BMW X1 series ma isi faʻataʻitaʻiga eletise mama o loʻo aofia ai foi.Ole BMW I7 ole eletise fou e sili ona faʻamoemoeina o le a faʻalauiloaina i le lalolagi atoa ia Aperila i lenei tausaga faʻatasi ai ma le faʻasologa fou o le BMW 7.

TOYOTA VIGO

I totonu o Saina, o le maketi tasi sili ona tele, BMW Group o le a faʻalauiloaina foi se malosi malosi fou taʻavale, faʻalauiloa ni faʻataʻitaʻiga fou e lima.

E le gata i lea, o loʻo faʻateleina foʻi le faʻatupeina o le BMW Group i le maketi a Saina.Mai le aso 11 o Fepuari i le tausaga nei, ua fa'alauteleina le pisinisi fa'atasi a le BMW Group ma lana paaga fa'atasi i Saina e o'o i le 2040.

"O le 2022 o loʻo tumau pea se tausaga luʻitau, ae o se tausaga faʻailoga mo le BMW Group.O le a faʻaauau pea ona matou faʻamoemoe maualuga i Saina. ”Na saunoa le taitaifono o le BMW Group Ziptzer.

Faatelevave le leaga o le eletise .

O le mea moni, o le naunautaiga ma le mautinoa o le BMW Group e faʻavaveina le suiga e sau mai le tulaga mataʻina na ausia.

O faʻamaumauga lata mai o loʻo faʻaalia ai i le tausaga faʻaletupe 2021, o tupe maua a le BMW Group pisinisi taʻavale na aʻe i le 95.476 piliona euros, i luga 18.1% i lea tausaga ma lea tausaga, ma le tupe mama aʻo leʻi tului ma lafoga na oʻo i le 10.3%.O le sao o le pisinisi taʻavale i tupe maua fua na oʻo atu i le 6.354 piliona i le faaiuga o le 2021, i luga ole 87.2 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.

O le malosi o le tuputupu aʻe o le BMW i le faʻatauga o taʻavale fou o loʻo i tua atu o le faʻateleina o le pisinisi taʻavale.I le 2021, na tuʻuina atu ai e le BMW Group le tusa ma le 2.521,500 taʻavale i le lalolagi atoa, i luga ole 8.4% i lea tausaga ma lea tausaga.Faatasi ai ma i latou, o le aofaʻi o faʻatauga a le BMW Group i le maketi Saina na oʻo atu i le 846,200 iunite, i luga ole 8.9 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.O lona uiga o Saina e tusa ma le 34 pasene o faʻatauga a le BMW i le lalolagi atoa.

E tatau ona maitauina i le 2021, na faʻatau atu ai e le BMW Group le silia ma le 320,000 taʻavale malosi i le lalolagi atoa, i luga ole 70% i lea tausaga ma lea tausaga, ma faʻaluaina le faʻatauga o taavale eletise mama i le lalolagi atoa.I luga o lenei faʻavae, o le suiga a le BMW Group i le eletise na taia foi le ki faʻavave.

O lenei tausaga, o le BMW Group tele gaosiga ma le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga eletise mama o le a oʻo atu i le 15;O le faʻataʻitaʻiga o le "tupulaga fou" e faʻavae i luga o le fausaga fou o le a amata faʻataʻitaʻiga gaosiga i le 2024 ma amata i le 2025;I le faaiuga o le 2025, ua fuafua le BMW Group e tuʻuina atu le 2 miliona taʻavale eletise mama i le lalolagi atoa;E oʻo atu i le 2030, ua fuafua le BMW Group e tuʻuina atu le aofaʻi o le 10 miliona taʻavale eletise mama i tagata faʻatau.E oo atu i le taimi lena, o oloa uma a Rolls-Royce i lalo o le BMW Group o le a eletise;BMW Motorrad femalagaiga i taulaga o le a avea uma eletise;O le MINI brand o le a atoatoa foi le eletise mai le amataga 2030s.

"E oʻo atu i le 2030, a itiiti ifo ma le afa o le aofaʻi o faʻatauga a le lalolagi o le a avea ma taʻavale eletise mama.O loʻo matou faia mea uma e mafai ai ona ausia lenei mea i luma atu o le taimi.I le taimi lena, o le faʻatauga faʻaletausaga o taʻavale eletise mama e tatau ona sili atu i le 1.5 miliona iunite.O le mea moni, e fa'alagolago fo'i i le saoasaoa o le atina'eina o fa'atonuga i vaega eseese o le lalolagi ma le maua o mea e fa'atatau i le maa."Fai mai Ziptzer.

 

vaega fa'afefete'i

E le gata i lea, ina ia mautinoa le lava sapalai o sela, BMW Group faʻateleina le faʻatauina o sela mo le lima o augatupulaga Drive eletise eletise mai le 12 piliona i le sili atu i le 20 piliona piliona.

Tautino e fausia se tulaga manumalo-manumalo ma Saina.

O Max Auto o le kamupani gaosi oloa sili ona maualuga i Saina.

Max Auto tu'uina atu le coil i luga o te'i mo BMW E30, F30, E36, E60, E90 F10 ma isi.

Faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi matou maua le tau lelei.

 


Taimi meli: Apr-04-2022