Aisea e gau ai le tootoo piston?O le a le mea na mafua ai le malologa?

tootoo piston

Ole mea e gau ai le piston rod e matua le mafai ona toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia, pe a oʻo ina mafua ai le tele o tupe gau, o lea e taua tele le puipuia o ia toilalo.Yantai Shunfa piston rod manufacturers o le a faʻaalia mafuaʻaga mo lona gau, o le auiliiliga e faʻapea.

1. Fa'afitauli fa'atino.O le gau o le piston rod atonu e mafua mai i le le lelei o le faʻagaioiga a le tagata faʻatautaia poʻo le le masani.
2. Fa'afitauli o oloa.O le lelei o le piston rod o se tasi lea o mafuaʻaga o le gau.E ui lava e i ai ni nai tulaga o le malepelepe e mafua mai i faʻafitauli o le lelei o oloa, o lenei avanoa e le mafai ona faʻateʻaina i le loto.
3. Fa'afitauli o meafaigaluega.O le lelei o ana meafaigaluega o se itu foi e mafaufau i ai.Ave le excavator e fai ma faʻataʻitaʻiga, pe a fai e tele tele le kilia ma le lima, o le excavator i le faʻagaioiga o le faʻavaeina o le paʻu lulu, o le a malepe foi.
4. Faafitauli o uta.Filifiliga tootoo piston, masani e tusa ai ma manaoga moni o manaoga e filifili.Ae o nisi taimi ona o manaʻoga faʻapitoa o le galuega, o le piston rod high-frequency vibration or tension e faʻateleina, ma o lenei tulaga e umi mo se taimi umi o le a faʻateleina ai foi le mamafa o le piston rod, o lea e faigofie ai ona malepe.

5. Faʻafitauli faʻapipiʻi.E mafai ona sese le fa'apipi'iina o le uili lele pe fa'ailo.Talu ai ona e le faʻapipiʻiina saʻo le uili, o le a faʻateleina le faʻalavelave i totonu o le faʻapotopotoga piston.O le fa'afefeteina o le uili o le a mafua ai le fa'aopoopoina o le inertia ma le inertia torque fa'aopoopo, ina ia le fetaui le piston rod axis ma le cylinder liner shaft, e mafua ai le piston ma le cylinder liner i totonu o le pito i luga o le fa'asagaga, i lalo o le gaioiga fa'alua i luga, faigofie ona fai le gau le vaivai o piston rod.
6. Gap: i lalo o tulaga masani, e leai se mea i luga o le faʻapotopotoga, lea e oʻo atu ai i le tele ma le tele o le va i le faagasologa o le gaioiga.
7.stress: o le mafuaaga autu e taulai atu i le vaega o le piston rod sootaga, po o le crosshead e le saʻo i le faʻapipiʻiina, ma le filo e fesoʻotaʻi ma le ulu, ona ua afaina ma gau, poʻo le tulaga o le filo e itiiti ifo nai lo le tulaga o le muai utaina.
8.wear: o le a taʻitaʻia ai le saʻo o le tootoo piston fesoʻotaʻiga matala ma le kilia, aua a maeʻa se taimi umi o le faʻaaogaina, e mafua ai le fesoʻotaʻiga o le ofuina e sili atu ona ogaoga, o le a aʻafia i le malosi mai fafo ma taʻitaʻia ai le gau o oloa.
tootoo piston
O le filo faʻafesoʻotaʻi o le ulu faʻalava ma le tulaga o le filo o le piston faʻapipiʻi o vaega taua ia e lua o le tootoo piston e faigofie ona gau.E tusa ai ma le faʻamatalaga o mafuaʻaga o loʻo i luga, e tatau ona sili atu ona tatou gauai atu i lona filifilia o meafaitino, mamanu ma gaioiga, ma le faʻaaogaina, ina ia faʻaitiitia ai le avanoa o le toilalo.

Max Auto Parts ltd o le gaosiga pito i luga ole piston rod mai Saina


Taimi meli: Feb-24-2023